Blog
Ontdek de nieuwe Sportfolio App Roadmap: Altijd up-to-date!

Ontdek de nieuwe Sportfolio App Roadmap: Altijd up-to-date!

Een blauwe achtergrond met het sportfolio app logo en de woorden "Ontwikkel roadmap"

We zijn continu bezig met de doorontwikkeling van de Sportfolio App om de ervaring voor zowel docenten als leerlingen te optimaliseren. Door goed te luisteren naar onze gebruikers, kunnen we het platform steeds verder verbeteren en nóg meer waarde bieden voor de docent LO, de leerling en het stimuleren van (meer) bewegen.

Om jullie transparant mee te nemen in dit proces, hebben we een nieuwe Roadmap pagina gelanceerd op onze website. Deze pagina geeft inzicht in wat we nu ontwikkelen, wat er op de planning staat en welke toekomstplannen en dromen we hebben. Je kunt de pagina hier bekijken: Sportfolio App Roadmap.

Op deze pagina vind je een overzicht van:

  • Lopende projecten: Waar werken we op dit moment aan?
  • Komende ontwikkelingen: Welke nieuwe functies en verbeteringen staan binnenkort op de planning?
  • Toekomstige ontwikkelingen: Deze projecten zijn al geselecteerd en zullen iets later in de toekomst worden gerealiseerd.
  • Onze dromen: Ideeën voor toekomstige verbeteringen, waarvan de ontwikkeling deels afhankelijk is van de wensen van onze gebruikers. Jullie input helpt ons bepalen welke we als eerste realiseren.

We houden de Roadmap continu up-to-date, dus we raden je aan regelmatig een kijkje te nemen. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet je precies wat er voor de Sportfolio App in het verschiet ligt.

Samen blijven we werken aan een steeds betere Sportfolio App💪

Deel deze post

Gerelateerde artikelen