Blog
Een inspirerend eerste Sportfolio App congres!

Een inspirerend eerste Sportfolio App congres!

Docenten Lichamelijke opvoeding die aan het luisteren zijn naar een spreker op het podium van het sportfolio app congres

Het eerste officiële Sportfolio App congres was een groots feest! Docenten Lichamelijke Opvoeding uit het hele land verzamelden zich om te genieten van een dag vol inspirerende en inhoudelijke sessies. Het congres bood een unieke kans om te leren over motiverend beoordelen, het gebruik van een digitaal portfolio, en de implementatie van de innovatieve Sportfolio App binnen het VMBO-onderwijs.

De sfeer was fantastisch; er heerste een warme en collegiale ambiance waarin ervaringen werden gedeeld. Zowel gebruikers als niet-gebruikers van de Sportfolio App kwamen samen om tips, succesverhalen en uitdagingen te bespreken.

Een van de hoogtepunten van de dag was de succesvolle lancering van de gloednieuwe Classroom module. Deze nieuwe functionaliteit maakt het mogelijk om de Sportfolio App te gebruiken zonder dat leerlingen hun telefoon nodig hebben tijdens de les. Dit betekent dat de app nu volledig gestuurd kan worden door de docent, zonder afleiding voor de leerlingen en zonder verlies van waardevolle beweegtijd. Deze innovatie werd met veel enthousiasme ontvangen en belooft de effectiviteit van de Sportfolio App in het onderwijs verder te vergroten.

De Classroom module werd getest in de praktijk!

We willen alle aanwezigen hartelijk bedanken voor hun enthousiasme, betrokkenheid en waardevolle bijdragen aan deze bijzondere dag. Dankzij jullie was het congres een groot succes. Mis de aftermovie niet waarin de hoogtepunten van de dag te zien zijn en beleef het Sportfolio App congres 2024 opnieuw!

Bedankt en tot de volgende keer!

Deel deze post

Gerelateerde artikelen